(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bramborová kaše zapečená s mletým masem
Potřebné ingredience
mleté maso (hovězí, vepřové nebo mix), cibule, česnek, Rama Coulinaise, koření (chilli, adžika, bylinky - dle chuti), rajský protlak, brambory, tvrdý sýr, sůl, kmín, mlléko, máslo
Postup přípravy
1. Na Ramě osmahneme ciblku, přidáme mleté maso, prolisovaný česnek a koření. Orestujeme. Přidáme protlak. Prohřejeme. Doc´hutíme.
2. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě. Brambory zozmačkáme, přidáme lžičku másla a teplé mléko dle potřeby. Ušleháme kaši. Přidáme nastrouhaný tvrdý sýr.
3. Do pekáčku dáme masovou směs. Na ní navrstvíme brambory. Neuhlazujeme.
4. Dáme zapéct cca na půl hodinky (než brambory zrůžoví) do trouby na 200.
2. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě. Brambory zozmačkáme, přidáme lžičku másla a teplé mléko dle potřeby. Ušleháme kaši. Přidáme nastrouhaný tvrdý sýr.
3. Do pekáčku dáme masovou směs. Na ní navrstvíme brambory. Neuhlazujeme.
4. Dáme zapéct cca na půl hodinky (než brambory zrůžoví) do trouby na 200.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé